Smiling millennial Indian girl in wirele
 

Schedule

All times are P.D.T.

BRIDGES TO RESILIENCE 2021 is intentionally designed to provide a variety of learning opportunities in a supportive online environment. Technical customer service will be available for registration and during the conference program via chat and phone. Breaks are scheduled every 60 - 90 minutes to allow self- care and reduce screen fatigue.

 

Platform opens

7:00 a.m.

(60 min.)
Networking Lounges and 1:1 networking available.

Welcome

8:00 a.m.

(20 min.)
Emcees

Keynote Address

8:20 a.m.

(60 min.)

Understanding ACEs: Building Self-Healing Communities

Robert Anda, MD, MS

Co-Founder, ACE Interface, LLC

Co-Principal Investigator, Landmark ACE Study

Break

9:20 a.m.

(15 min.)

Keynote Debrief

9:35 a.m.

(30 min.)

A Community Conversation with Dr. Anda

(10 min.)

Q & A with Dr. Anda

(5 min.)

Audience instructions for the day

Networking Break

10:20 a.m.

(40 min.)
Visit the Sponsors & Resource Hall for resources and connections. Networking Lounges and 1:1 networking available.

Education Sessions

11:00 a.m.

Lunch Break & Networking

12:00 p.m.

(30 min.)
Visit the Sponsors & Resource Hall for resources and connections. Lounges and 1:1 networking available.

Affinity Groups: Round 1

1:00 p.m.

(60 min.)

Choose any one of these four discussions to learn about a sector, local partners and tri-county resources. (The same choices will repeat in Round 2 at 1:45.)


Behavioral Health and Wellness Affinity Group

Facilitators:

Dr. Danielle Shaw, MD, FAAP, FAPA, Casa Pacifica
Terri Allison, Network Team Liaison
 

Family Strengthening Affinity Group 

Facilitators:

Magdalena Benitez, Family Strengthening Consultant

Lisa Fraser, Network Team Liaison


Interventions in the Early Years Affinity Group

Facilitators:

Carrie Collins, Link Family Resource Center

Florene Bednersh, Network Team Liaison


System-Involved Youth Affinity Group

Facilitators:

Jim Roberts, Family Care Network, Inc.

Kathleen Van Antwerp, EdD, Network Team Liaison

Networking Break

1:30 p.m.

(15 min.)
Visit the Sponsors & Resource Hall for resources and connections. Networking Lounges and 1:1 networking available.

Affinity Groups: Round 2

1:45 p.m.

(60 min.)

Choose any one of these four discussions to learn about a sector, local partners and tri-county resources. 


Behavioral Health and Wellness Affinity Group

Facilitators:

Dr. Danielle Shaw, MD, FAAP, FAPA, Casa Pacifica
Terri Allison, Network Team Liaison
 

Family Strengthening Affinity Group 

Facilitators:

Magdalena Benitez, Family Strengthening Consultant

Lisa Fraser, Network Team Liaison


Interventions in the Early Years Affinity Group

Facilitators:

Carrie Collins, Link Family Resource Center

Florene Bednersh, Network Team Liaison


System-Involved Youth Affinity Group

Facilitators:

Jim Roberts, Family Care Network, Inc.

Kathleen Van Antwerp, EdD, Network Team Liaison

Finale & Closing Remarks

2:45 p.m.

(15 min.)

Networking & Resource Gathering

3:00 p.m.

(30 min.)
Platform closes.